Hur vet man att det är en man som vill sälja bordet???

Fick en rolig bild från sophie, jag vet inte om det är hennes kille eller hur det var men i alla fall försöker han sälja ett bord på blocket. men hur vet man att det just är en han?
image214

R.I.P. 23 of March 2007

A last tribute to a drowning friend, this was his last preserved art,
some photos taken a week ago:

 
Ikeashopper on bike         fett-fika                    E.T. i sverige


Am I dependable....

... hade utvecklingssamtal med chefen i veckan( över ett klättringspass på stallet) och jag råkade nämna att min företagsmobil började bli lite gammal o klen, men vi kom överens om att 1,5 år inte är så gammalt och att jag kanske inte behövde en nyare, fine tänkte jag, man kan ju alltid försöka iaf!
Tyvär slutar inte historien där...utan på en brygga i hamnen i Oxelösund, hos mamma, som vanligt. Förra gången bråkade bilen, nu mobilen! vet inte om jag vågar åka dit mer.
Hade i alla fall packat in fru Malin och svägerska? Elin i skodan och för påskfirning hos mor, här börjar problemet. Elin som aldrig varit i Oxelösund förut vill sjääälvklart se lite av byn, som mest består av en hamn, att ta kort på en livlös hamn är kanske inte så kul tänkte jag och gjorde några heta hopp på bryggan, mobilen ville inte vara sämre... utan värre, jag tror den hann med 7 volter på tre steg innan den hoppade i.

Jag började självklart ta av mig och gjorde mig redo för att hoppa i men hejdades av Linus som hade försökt mäta djupet med en stör.

Undrar om chefen kommer att gå på det här.

Tänkte annars visa lite påskbilder från helgen men tyvär är mobilkameran inte med mig längre, eh ja och det är ingen ide o ringa vi försökte ett tag men... nej!
Annars var påsken helt ok, frun med syster gick in i nått trans, Linus hade introducerat en ny variant av scrabbles, vet inte hur många gånger  vi spelade det men jag har fortfarande huvudvärk! sen kan jag berätta att tix inte stavas så utan med ics, så med det sagt kan vi summera helgen som en katastrof men kanske som en man kommer att minnas i alla fall!

Börjar känna mig lite trängd...

och det är inte av frugan utan av företaget som hyrt in mig. På något sätt har dom fått reda på vad jag heter, vart ska det här sluta? bjöd i alla fall på påskgodis igår i sann konsultanda, medans andra konsulter kör på mjuka ätbara paket kör jag på hårda radiostyrda! Väntar nu bara på att chefen ska prata klart i telefonen  och ta helg så man kan ta en tur.
 

Fröken hosts Make, ja det är jag!

Sitter på jobbet och måste passa mig så jag inte rullar av stolen, känner mig en aning "rolig", vet inte om det beror på att min fru, fröken host hållit låda i natt igen. Jag är kanske inte känd för att vara den bästa sovaren, förmodligen en av dom sämsta, men att då dessutom behöva ligga på helspänn så fort man hör nått ljud från frun bättrar inte på chansen att somna in, provade föresten ögonbindel inatt, när min fru blir sjuk så blir hon sjuk, när hon har hosta så har hon hosta, självklart är det samtidigt synd om henne, men det är svårt att trösta någon när man själv är förtvivlad. I natt tror jag i alla fall hon hostade sönder sig tills hon svimmade och   somnade antar jag.... kanske ska ringa hem o kolla om hon lever....

Inatt blir det sova hos mor i oxelösund, ska hämta min lagade skoda som bråkade när vi skulle lämna min ett år äldre mor i söndags, har haft en hyrbil under tiden och jag blev lite ledsen att min (också fin bil) blev lagad så snabbt, men i mitt psykiska tillstånd är en lite olycka med skodan på hemvägen kanske inte alltför otroligt ....  
image207

RSS 2.0