Asienresan: the Photos

Frun har satt igång en bildberättelse om tider som varit : Asien

the wife's back


yes, the little kitten is frisk and pigg again! ja håller hon sig nu bara någorlunda normal och sköter sina förpliktelser  som fru så kanske den här bloggen kan läggas ner snart!

bil-hitler och frun

ja hon kallas så, damen som förstör våra bilar där jag bor! Min inneboende Micko hade lånat bilen i natt och parkerat den snet utanför infarten till deras hus ( han hade skrivit på en lapp till mig att han hade hittat en plats men att den var lite tight så han hade ställt sig lite på snedden) , det var inte snö jag skrapade av rutan i morse utan massa löv, grus och jord. dom hade även vänt upp vindrutetorkarna men inte haft sönder dom (förra gången stod jag med baken för nära och då vred dom sönder torkaren bak) !
Med frun går det lite bättre, hon är inne på sin tredje variant antibiotika så nu hoppas vi alla att läkarna har träffat rätt och att hon blir frisk. hon borde snart kunna bli ett fall för dr House!

41.2 grader och tyfoidfeber, ska det vara en ursäkt!

Då var man åter på fålhagsleden, hela familjen samlad under samma tak, skulle man kaske kunna tro!
Men nej, frugan slutar inte att förvåna. hon vägrar leva som man o hustru och har tagit in på ett privatrum skulle man kunna säga...   Så det är väll Micko och jag igen!
I natt hade hon tydligen lagt en pizza utan att torka upp efter sig så det är kanske tur hon inte bor hemma.
I kväll måste jag kanske ändå besöka henne på sjukhuset( hitintills har hennes syster ordnat allt med sjukhuset; kört dit henne och besökt henne), jag har ingen ursäkt längre: jag har redan besökt min mor(sovit över), hämtat bilen och jobbat 2 dar. nej det är inte mer än rätt, hon är ju ändå min fru!

The wife took a swim

The 6 week break away from sverige och jobbet has almost walked bye.... bara en transit-natt i Kualan kvar ..zz....Zzz.. men resan har gatt bra bra, har inte gatt pa nagra storre nitar ( som forra Asienresan med bror  ar 2000).
Senaste 2 veckorna har vi varit i ett blott Thailand, som jag kommer ihag det var inte ens monsuntiden sa har regnig men eftersom jag inte dyrkar solen sa mycket klagar jag inte, har istallet utnyttjat tiden fysikt med frugan.... och ibland ensam, efter regn pa Ko Samui pa nyarsaften for vi och halsade pa Koppen i Ao Nang (Krabi) och det var dar vi fick till det, Koppens dykfirma ville inte utbilda oss till dykare, men swiezaren Thoomas -" bra , bra .. roumpa " tog ann oss och larde upp oss till padi divers ( 3 heldagar med fysisk aktivitet... Malin ar fortfarnde sjuk).Klippklattringen dan efter fick jag gora sjalv.
sen dess har vi gjort Bangkok i 3 dagar och tre natter , mest shoppat upp o ner langs khao san road + diverse shoppingcenter, Malin har varvat feberfrossa med asperin (taxi till shoppingcenter) med magproblem med Alvedon (Khao San) tills hon svimmade pa khao san road och istallet skrev lista fran sangen och skickade ut mig.
men jag vill inte hara nagra klagomal pa daliga presenter fran canslatts och om ekarna klagar pa for fa presenter sa snalla forsta jag ar bara en man, och for en man finns det nagot som heter for mycket shopping , im feed up!
nej nu ska jag vall se om frugan fryser, svettas eller mar ok.

Thai kan jag rekomendera men Oil , nja lite for kladdigt for min smak!


RSS 2.0