Life of Aron

image89
so far, han har ju inte hunnit med så mycket än! när han fyllde Ett fick han iaf detta kollage!

13:13, har precis vaknat

Håller jag på att bli en tonåring igen, eller sover man mycket i cykler, O - 13.5 - 27 år.

Julen har äntligen kommit...

    .. till Ikea*                       2 tårtor                           Micko                      Elin

Malin du missade 2 tårtor hos din syrra, men Micko höll låda i din frånvaro!


* det kom inget regn

Fru syster fyller

Elin fyller illa fall 2? år, vet inte om jag får avslöja hennes ålder, hon sa i alla fall att jag var bjuden på fika.
Var hon bara trevlig eller menade hon alvar? Jag måste kanske köpa något men vad vill hon ha... 2 timmar på mig, jag hinner knappast knyppla ihop något, skriva en sång kanske... nej, jag får be en bön om regn.
image84
Tärna- bild från mitt o Malins bröllop


Storken, Myggan och Lorentzon


Min ständiga sekreterare under gymnasiet och högskolan lockade med sport och nattsudd, så jag for till Västerås över helgen för lite male bonding, Tennisen bjöd på en ovanligt blek Lorentzon och en pånyttfödd Mygga, annars var storken sig lik - Dryg och spydig.

Lorentzon bjöd oss sedan hem på kaffe från sin MoccaMasters-deluxeMediumPlus2, allt var trevligt och gott men stilla och sakta flöt en obehaglig känsla in över oss. Något var fel,vi kände oss iaktagna...
det var då Lorentzon (i största förtroende) berättade för oss om vad hans ex. precis gjort... berättelsen ledde till att Myggan fick ett psycopsycoptiskt anfall och satt som i trans och upprepande mumlade - " Grusa löven, grusa löven!" , Storken tog istället sprutGrädde som tillflykt!

Lorentzon och jag höll oss lugna och bestämde att det var dax för sudd. Vi gick in på BMB och svepte snabbt varsin alkoholfri drink (nja 2 av oss drack starkare grejer, men det var ändå skönt att ha med Myggan i kampen mot skiten) och begav oss sedan till dansgolvet för intensiva enmans-shower där våra kroppar och lemmar frenetiskt svängde runt i något som närmast kan beskrivas som dårskap.  Då mitt i en svängom såg jag skorna! ett par svarta små ballerinaskor*... mitt i djungeln av grotteska klackar. "feel the ring joel, håll dig i skinnet" tänkte jag men blicken vandrade sakta uppåt längs hennes ben och jag kände ett pirr och en förväntan,någonstans vid hennes magtrakt tog jag ett beslut, och gick till baren! 

En tranbärsjos senare var vi på väg hem till Strorken, Myggan jag o storken la oss i hans dubbelsäng för sovning, 7 nyp och 3 ryck senare gick jag till soffan och somnade som vanligt ensam...

*En av dom bäst bevarade sanningarna i världen är att "en tjej i ballerinaskor är en snygg tjej!"

Aron fyller år idag!

Grattis grabben, kan inte förstå att du bara är ett år, känns som du alltid funnits!
image75image76

The Holiday

Frugan, nu mår jag lite bättre... har precis sett The Holiday, en film som får en att må så bra. Det är helt sjukt, den är nästan lika bra som Nothing Hill. och jag menar Hugh Grant är ju grymt söt och hyggligt charmig men Jude Law är nu nummer ett på min lista... the perfect man.
Malin är det ok om jag försöker med samma frisyr som han, sen tror jag att jag också vill ha 2 flickor och gärna snart!

Friday night ... im sooo excited

Det gifta livet sätter sina spår, livet blir bekvämare, man behöver inte anstränga sig för att umgås utan man har alltid någon. Man kan till och med vänja sig vid att bara ta det lugnt på helgen, stanna hemma och vila upp sig tillsammans med sin fru!
En gång funderade jag, att jag kan nog tänka mig att vara med den här tjejen hela mitt liv. Jag kan nog gifta mig med henne, jag kan vara med henne för alltid. och man vänjer sig vid det, men vad gör man när hon inte längre finns där..... 
man går kanske en sväng för att finna någo(t/n).... Jag fann vila och slutligen frid!

____________________________________________
*Min fru väntas komma hem om 103 dagar....

Har du en stör i röven eller?

Blev påhoppad härom dagen av en man på jobbet, vi kan kalla honom "korven" , han skrek:
?"ÖÖh, har du en stör i röven eller!"  jag tittade på honom .... tystnad....jag tittade på dörren jag kom in igenom... tystnad.....jag funderar "vill han att jag ska stänga dörren.."  , jag sätter mig ner....han mumlar något så jag säger
-"vill du att jag ska stänga dörren så kan du väll bara säga det."
?"Du skulle ÄNDÅ inte förstå!!!"

Jag tar inte "Korvens" utbrott personligt, men anklagar någon dig för att ha fisk i rumpan, kolla då först dörren sen rumpan!

5 minnen från helgen!

Efter ni 9 hårda år kastade Pedher in handuken, så jag åkte åkte hem över helgen!

5)Har tyvär sålt min far en dator som han envist hävdar inte fungerar, jag tar med mig dubbla windows och Office uppsättningar och stannar till, trycker på power och dator fungerar.  Min far har inte vågat slå av den sen dess


4)träffade även min Moster som extraknäcker på sin gamla skola, men är det lagligt:
   - " Maggan du är ju pensionär vad gör du här, tänk om Polisen ser dig!"


3)Till kaffet dukas tårta fram, Mor slänger snabbt i sig 2 bitar medans vi andra njuter av kaffet, när jag skär upp min första bit säger hon:
 - "vänta, vi skulle kanske spara tårtan till Erik i morgon, det är dumt att äta mer, man blir ju så fet!


2)Min Pastor Pedher avtackades efter nio år i Filaldelfia Valla, minnen delades och tal framfördes, den enda som visade dålig respekt var Eriks senaste fru Elinor som verkade tänka på annat.


1)Jag åkte sedan själv den långa mörka vägen hem igenom regnet och kände mig ensam...

Fick SMS lördag 00:39

"Du fatta tydligen inte hur mkt jag tycker om dig. Puss puss Niikki "
image60

Malin bäst du kommer hem snart*
____________________________________________
*Min fru väntas komma hem om 108 dagar....

Arlanda-London-Miami-Tegucigalpa


När inte frugan kan ställa upp får äkta maken vinka av hennes bror.
Martin ska i alla fall göra en PMU-praktikantPeriod i honduras och
kommer vara borta en 6 månader, vill ni förja honom finns han på
resedagboken.se
Det enda bekymret på resan är alla sjukdomar i centralAmerika...
dessa har gjort att hans mor tvingat med honom mer tabletter än
han kan svälja under 6 månader och hans största fara på resan blir
förmodligen felmedicinering 
Själv gav honom i stället en dollar som avskedspresent och hoppas
han klarar sig en vecka på den.

Vad han ska göra där är det ingen som vet, Martin själv fundrar på
om han kanske skulle gräva avlopp, jaja lycka till i alla fall!

Gabriel&Gabriella

När dom träffades första gången och introducerade sig kände dom genast ett pirr och en känsla av vara menade för varandra.... Nja eller nej, det var inte riktigt så det gick till men dom är gifta och delar inte bara namn, dom har långt gångna planer på att köpa en gemensam Ipod och dela snäcka och musik cyklandes till jobbet.
Enda sprickan i Äktenskapet är en viss irritaion från Gabriels sida då han ibland får vänta på sin fru när dom ska cykla hemåt efter sina jobb.
image57
Dom bjöd i alla fall hem mig (och Noa, till vänster) på en afterwork middag i deras nyinköpta lägenhet i Bromma och ja, soffan är en Furniturebox! men se upp, leveranstiderna hålls inte alltid!
Blir ni någon gång hembjudna till dom, tacka då gärna ja då maten kan rekommenderas.


Lindh, Laden och ekarLind

Bin Laden och Anna Lindh men No no, den 11:e september är inte bara en olyckans dag.
Min bror Andreas natanael Ekarlind föddes den 11 september, år 1976. Det enda possitiva med det som hände 2001 & 2003 är att jag lätt kommer ihåg datumet.... så, Grattis Bror! ha en underbar dagimage56


It's war baby, its Blogg-war!

The runnaway wife har tappat all respekt för sin äkta man, inte nog med att hon lämnat honom, hon hånar honom nu öppet -> Smalin.blogg.se
image55
-wife, jag har ögonen på dig!
____________________________________________
*Min fru väntas komma hem om 116 dagar....


The Traitor

image53image54
Man såg det redan i blicken när han for, att han hade nått rackartyg på gång, titta på honom! han vårdade inte sitt urspung så länge min brorson, efter 1 månad i Amerika är han helt amerikaniserad.

The rooomie duschar och duschar ...

image50
och jag som är så kissnödig nu

Bromma Conquip AB


©
Det röda bandet är upphängt och avklippt... Brommas nya lokaler är invigda,
hm man kanske skulle göra samma sak här hemma i Fålhagen. Jag menar, jag är
ju ändå rätt nyinflyttad, får fundera ett tag på det...

image46

Avslutar med 2 citat:

  • "The POWER of the SCS3 is... " 
  • "JOEL this thing your working on ( SCS3)  will bring Bromma down!"

The roooomie and the groceries

Jag tog med min intern Micko till Ica Årsta igår, det gick så där.. Vi skulle snabbt in och ut, bara köpa sakerna på flygbaldet( 1kg pytt, goudaost 40kr/kg och kottletter 59 kr/kg, räkorna tänkte vi skita i) och smita.
Efter en kvart var jag klar och letade rätt på min vän som bara nått till müsslin där han jämnförde priser med gram och energi, jag påpekade att han var något långsam, då kom han på att min fru hade lite müssli han kunde äta upp.


Min bloggbäbis

Japp jag har fått min egen bloggbäbis, Johan nilvér, the Daddy har börjat blogga efter inspiration av mig sin stora idol här på jorden, mmm, Im proud!
Innan han blev daddy , gifte sig och flyttade var han en trogen och god vän till mig. En person som det gick att prata eller bara hänga med, en enkel person, inget negativt med det. Vi skulle flytta ihop om vi inte gifte oss, men som alla framgångsrika och attraktiva karlar åkte vi snabbt dit. men drömmen,  drömmen om oss två har vi i alla fall kvar! Johan , the Daddy hittar du här.


Helg hos Helmersson

Inflyttningsfika hemma hos Sara o Jens i Tensta, mina gamla Outlook-vänner fann varandra på samma folkhägskola som jag fann min fru. dom gifte sig nu i somras och har precis flyttat ihop i norra Stockholm.
Fikat dom bjöd på var ok, tydligen har dom blivit hel-vegetarianer (sådant borde man meddela innan man bjuder hem folk) och bjöd på nån broccolipaj, men okej ,efterrätterna var top of the notch!


Elin och Hans

image34 Släktbesök av Hans Ek och fru, dom kunde tyvär inte närvara på vårat bröllop men kom nu med en sen Bröllopsgåva, -tack tack!
Det kan väll också nämnas att Hasse klädde väl i sin nya Nudie-skjorta.
Hans bad mig hälsa alla,
jag orkar inte ringa runt så
 -Hej hej!

RSS 2.0