En doft av frun...


Jag med Roomie bjöd in svägerskan m roomie på mat utan avec... men det blev mysigt ändå, vintertiden gjorde det mörkt fort och i skenet av stearinljus kunde man tänka att det kanske var frun som satt där mitt emot ändå. En present gjorde nog att jag inte gick minus på besöket, värre var det för Micko!
En annan blunder under helgen var att vårat noggrant uträknade system för att slippa kollekten helt omkullkastades av vintertiden, Istället för att anlända lagom till predikan satt vi nu där redan kvart i elva...  Micko som inte tycker om att slösa tid kom på att han inte hade nån förströelse med sig och funderade på att åka hem ett tag men vi höll ut!
Startade annars min klätterkarriär í helgen och han även se en konstellation med Happy i både stilla och rörlig bild, tack Anna o Sara!


Det finns bara en person jag älskar mer än...

Mitt liv kretsar kring tisdagar klockan 21:00 hela mitt liv är uppbyggt runt denna heliga timma men ända sen jag fick höra detta har jag inte kunnat äta, sova eller hålla mig torr, jag svettas oavbutet och min vänstra vad pulserar isom av kramp...

Who is she my Wife!!!

mm, det undrar vi alla, här är i alla fall lite saker som hon gillar!
    
   image134
       

Min fru Fyller år

Grattis min lilla skit, om du kommer hem lovar jag att ta hand om dig...
Du vet vad jag önskar... att du får en bra dag osv ...bl a bla bla bla .....så där spring iväg nu!

Och sen tänkte jag  vänja dig vid att se oss ihop igen
så att du inte får värsta chocken när vi möts igen!
psst!  jag har laggt till en decoy för att testa dig lite..

Det händer inte så mycket...

sorry wife, men jag kan väll berätta något ändå! ja just det, jag har träffat en gammal gymnasiekompis till dig från Hudik, känner du igen henne? och sen kan jag väll berätta att jag han med toksjukt mycket saker igår kväll, mellan 19 och 22:15 han jag:
        - raka mig med, du vet vem by now!
        - klippa mig med din present
        - duscha mig med...hippon!
        - diska och byta lakan
        - få punka på cykeln
        - springa halva vägen till bio
        - och se "Ensemble, c'est tout ", fransk film med micko
        - och, ja just det tvätta tre maskiner: vitt, färgat och en koboy-skjorta
        - hm, åt jag inget igår... 
image104image105image106

Throat Cutter

Har inhandlat det ultimata verktyget för borttagning av hår, det finns faktiskt ingen närmare och skönare rakning än den med kniv, då undrar ni då kanske... varför gör inte alla män det med kniv:

- Well, riktiga män(typ Gudfadern) vet självklart om det redan
- Gilette säljer hellre rakblad som slängs än knivar som slipas
- Det krävs ett visst tålamod, man lär sig inte direkt...
- den kallas inte för Throat Cutter bara för att...

Har faktiskt bara testat den på kinden än så länge, tryckte den lite mot halsen upp under, in i det mjuka partiet innanför käkbenet och blev lite svettig, tänkte att man ska inte rusa in i saker. men ikväll ska jag testa "hals skärarn" på halsen.

 image103

Tenta de francaisieiesseois*

jo franskan har hunnit ikapp mig! Micko min intern som lurat på mig Franskakursen med tenta i morgon ska inte skriva den, så här sitter jag själv och pluggar o pluggar...
image102
men först har jag lagat mat, diskat, städat köket, slängt soppor och källsorterat: slängt glas, tidningar och burkar... hm what do next... vooops, snart börjar simpson på femman...

Tränade lite på kurshemsidan, på jobbet igår(your lips are sealed), jag fick 24 %  rätt på franskstavning, medel var 74 så jag har en del att ta tag i.
*jo stavningen innehåller oftast minst 7 stavelser som aldrig hörs

Döden...

image101 ....kryper närmare!

Ericsson faller på Börsen!

känns rätt skönt att man sålde igår... jaja, har i alla fall bokat resa till min fru nu, åker 1 december till syrran i London, tar sedan Oasis och landar i Hongkong den 5:e, pruttar runt med Malin i asien 5 veckor och landar på Arlanda den 14:e Januari.
image100
I can't wait to see her, undrar hur hon ser ut nu för tiden...


HongKong den 5:e

Gick till chefens rum för lite networking o lite småprat, min asienresa kom på tal och
chefen på Bromma konstaterade att han bara visste ungefär när jag ska åka ( i början av December) och varför( för att försöka rädda äktenskapet).
Jag försökte lugna honom med att säga ett exakt datum för avresa, 'den 5:e' sa jag och det stämmer nästan, det är i alla fall då jag landar hos Malin... men när det kom fram att jag inte hade bokat någon hemresa blev han åter lite bekymrad, just då ringde stor-chefen från mitt jobb i Uppsala -vet du att joel ska ha semester?? ... ... .. .flera månader..... ,.ö.. ....,. .m..... VA? va!  ....... ,  midsommar ,..... fru , , .. . 

Jag smet iväg från chefens rum och försöker nu pigga upp mig med en varm chokolad, frugan en sak är i alla fall säker-  jag kommer , men när och om vi överhuvudtaget behöver åka hem kvarstår att se.

NordStröm...

ja hon heter så, min vän Anna, hon bjöd i alla fall på inflyttnigsfest nu i helgen. 15kg kött  var inköpt så att jag inte skulle klaga, fick även med en matlåda hem dagen efter. Det roliga med Anna är att hon är mitt största fan (engelska), vad jag än säger så skrattar hon....borde hitta ett sätt at utnyttja situationen.  Well jag har försökt men som den pastor hon skolar sig till tränar hon hellre förbön på min diskbänk än utveckling av kvinnliga sidor då både disk och tvätt negligeras när hon sover över hos oss!

Och ja Anna du kan få va min mor ibland men då får du ta hand om mig o micko lite bättre
men kan jag verkligen vara din son och samtidigt gudfader åt dina barn?

ojoj, idag har shopped till I dropped

Hon sa, expediten, att vantarna faktisk var killvantar och att det inte är några riktiga bjällror men att jag kanske inte behöver ha min rosa jacka på samtidigt.... som om jag skulle ha nån rosa jacka!
image94
Vad tror du Malin är dom ok, köpte en ny mössa med. grått fungerar ju alltid tänkte jag, så som jag alltid brukar tänka när jag köper något grått. Nu när jag ser bilden börjar jag bli lite osäker på vantarna, för jag brukar inte tänka något speciellt när jag köper något med bjällror på, kanske borde göra börja med det...

Sen måste jag varna för affären MOOD, gå inte dit . Jag har gått dit en gång i månaden under ett år för att hitta något för mitt tillgodokvitto, dom har saker som nääästan är ok men som inte riktigt håller, det var så jag åkte dit en gång, jag märkte hemma att den inte riktigt var bra, tröjan, så jag lämnade tillbaka den och först nu idag (~1 år senare) har jag lyckats hitta något för tillgodokvittot, en svart skjorta, för jag tänkte så som jag brukar tänka när jag köper något svart, svart går ju alltid att matcha!


Svärfar 50

Den evigt unga mannen börjar komma upp i respektabel ålder. Grattis Gunnar och ta vara på din tid utan eländiga barn i huset, tänd en brasa eller 2, åk till lillstugan o snickra lite och tänd en brasa där med, kanske fika lite. Åk hem igen, stoppa in några vedträn och lös ett korsord till ännu en kaffe och bara njut. Hoppas du får en lyckad dag i Estland?


Ps Malin och jag har en speciel present till dig... är du nyfiken finns ledtråd i en bild ds

RSS 2.0