Malin, malin ,malin....

- Nu är det, det igen... bara Malin!
- eh Mamma, jag har inte sett min fru på 15 veckor.

Malin... det är något jag borde berätta!

Våran gemensama flicka har sprungit bort, hon kom i alla fall inte hem igen efter "sommarlovet" och jag har ingen aning om var hon är. Hittas hon inte så får vi kanske ett nytt barn men om du känner att du inte vill ha fler barn så förstår både jag och trosgnistan!
image161
Lilla Tamara och Kevin mår i alla fall bra!

Jag lider med Jens

Helgen flöt på lugnt: klättra-sova-tvätta-stan-spelkväll-kyrkan-klättra-innebandy. klättrar dubbla pass nu för att ta igen dom 6 veckor jag snart kommer missa...
Sara o Jens kom över på lördagen för lite late night gaming dom hade även med sig 2 tjejkompisar som jag tror att jag kommer ihåg namnen på, men det är ju dumt att chansa! Sara visade i alla fall upp sin sämsta sida hitintills: först vägrade hon acceptera att philadelfiaost är en cream cheese, sedan, när Jens (hennes make) mycket väll kunde tänka sig att ta mer glass, sa hon "nej tack, Vi ska inte ha mer!", När det även kom fram att Sara förvägrat  Jens att använda diskmaskinen hemma  (Han får inte vänja sig i ifall dom får det sämre ställt i framtiden) började jag tycka synd om honom.
Om ni nu tycker att jag går lite väl hårt åt Sara beror det bara på att jag förut nästan haft en helgonlik bild av henne och vill då ta ner henne till en mer mänsklig nivå... men Jens du har fortfarande gjort ett kap med den kvinnan.
image158image159image160
På Stan: Micko hann skriva slut på 3 pennor innan han fastnade för en 5 kronors 5 mm svart.

Frugan, nästa gång får du besikta bilen!

Hur jag än försökte se söt ut så blev jag total-dissad, förstår inte varför han var så intresserad av min gamla Skoda och dess brister... liiite oljeläckage, något instablila däck och ojämn bromsverkan, när han sa att spindellederna(?? ?) var glappa på bägge sidorna tänkte jag berätta, men jag skämdes väll!
Även om jag berättat att jag vet lika "mycket" om bilar som min fru, så tror jag Malin hade lyckats bättre på besiktningen!

Ikväll ska jag tsitta på Råsunda o huttra och se en match som jag inte har råd att se...
image157

The Perfect Gentleman

Äntligen en middagsgäst som gör rätt för sig men förutom Noa var helgen rätt lugn. På lördagen agarade jag klätterinstruktör och datasupport... min moster skulle bränna en skiva med bilder, efter 2 dygn gav vi upp.
Han även se en halv (fransmännen insisterade på att prata engelska.) fransk film!
Noa han även med att knacka på alla väggar i lägenheten, Malin ska vi vänta med att slå ut alla väggar eller vill du få en överraskning?

Is this really you, young sir ?

HongKong och frugan känns inte så avlägset längre, om 2 veckor åker jag och jag börjar bli redo. Med mitt nya pass borde jag få det lättare att komma igenom passkontrollen, men om jag ska vara ärlig så blev det nya passfotot inte så mycket bättre men kanske lite mer lik mig... det är ändå en omtagning, expediten på polisen tyckte att det första kortet var lite för intensivt, efter andra fotot tittade hon på klockan och sa trotts min vädjan att kortet nog dög!
image154image155

The world of Spreaders

Jobbar för närvarande i den sexiga spreader(lyftok) -världen, för er som inte visste det så är en spreader "the thingy" som lyfter och flyttar containrar i hamnen. Man kan väll säga så här att kvinnorna som jobbar i branchen är få men som i alla brancher finns det även plats för en och annan söt tjej...
image153

Overstrain your calf and walk like a calf.... old saying

Det räcker inte med att bara klättra, man måste tydligen träna liiite styrka med. Micko, jag ser inte alltför snygg ut när jag hasar mig fram på tårna här på jobbet... 
image152image150image151
    2 dagar sen....                      33 minuter sen....                     24 min sen........                  
... nu sitter jag förhoppningsvis på toan!

Paris, love, me and micko!

image149 Tour Eiffel by day and night!
Vi var inte där dygnet runt, men vi bodde precis i närheten så vi gick förbi tornet det både en och två gånger.
Våra tre dygn i l'amour ville blev(nästan) billigare än mitt samvete godkänner...min Micko känner lite vänner i Paris som vi kunde sova hos, förutom det lyckades dom också betala vår lunch en gång, men det är klart dom har ju ett fet studiebidrag medans en annan måste vända på dom få konsult-ören man lyckas dra in.
Största besvikelsen var annars just Eiffeltornet, vi hade förberett oss på en grymt lång trappa(typ 1662 tappsteg) men helt plötsligt var man uppe efter högst 700 trappsteg... men ok utsikten var mmmm!


I går drog jag till stallet istället...

..för att ha en skön o mysig hemmakväll. För att slippa gå behörighetskursen (350:-) ljög jag inte men jag sa att jag har klättrat en hel del, och nja det stämmer ju om man räknar med träd + min o mickos utflyckt i helgen. 
image148
klättring är annars den ultimata träningsform:
  - man tar ut sig till man är så trött att man faller
  - man får snygga, små och smidiga muskler
  - man tvingas att hålla sig slim för att inte skämma ut sig
  - man kan mysa o prata med dom andra som står och säkrar 

Ett minus om man är gift ( förutom det det lättraggade läget vid pungt 4) är att ringen kan bli liiiite sleten.
tänkte avsluta med att berättat lite om den gravida kvinnan som klättrade men jag vet inte riktigt vad jag ska säga... en bild hade varit kul, ett tag tänkte jag fråga henne hur det var att klättra gravid men vågade in, man har ju tagit fel förut!

RSS 2.0