tripping around Indochina

jaha mhm... 4 weeks gone... 2 weeks to goo and the wife still by my toe!
Hongkong till kina och direkt till Lijiang (yunnan) via dag o natt - train o nattbuss, men det var det vart for mamaNaxi tog emot oss med open arms... tog en snabb hike genom tigerravinen som gav mig brannskador... malin behovde inte sina nyainkopta vantar!
For sedan nerat indochina och startade direkt ett slagsmal nar vi kom over gransen till Vietnam... den aldre filuren som forsokte skinna oss pa vara forsta dong slet av sig jacka, fintade en jibb men gav yngling en klockren pungspark... ynglingen som erbjudit oss ett pris vi accepterat aterhamtade sig snabbt och korde oss till stationen men om han alltid var sa opratsam vet vi inte!
Efter ett mysigt Hanoi och en mulet hallonvik bussade vi till Hoi An en liten village with many tailor, jag sydde upp en t-shirt med fyrkantig ringning som blev liite kvinnlig... nej den finns inte kvar... i mina agor iaf!
prutt prutt ...prutt ja och nu er vi i Cambodia och ankor... i morgen ber det av till templen.. so longman kan säga så här...

...hon verkade i alla fall liiiite glad att se mig !
Hongkong är annars mysigt och lagom varmt för promenering så här års men jag behöver inte en hel termin här, för mig räcker 4 dagar. På söndag ska vi försöka slita oss och tåga uppåt mot bergsmassiven i östra kina där  en tiger nån gång för länge sedan ska ha skuttat omking i en ravin.
image167
ja,så ser hon ut när hon korsar en gata en helt vanlig torsdag i Hongkong

Aj aj aj

Har redan fatt magproblem, aj... oh
Ikvall lamnar jag i alla fall London for Hongkong 

Vi sover och firar lilla julafton, gar till London Eye och ser snygga ut innan vi blir sjuk av Injera!

I'm off to reclaim my wife!

Ska åka inom en timme, ska bara packa liite först men jag tänker inte ha med mig så mycket; ett handbagage resten finns nog där. Plockar upp mor i Stockholm(hon har talat på nån kvinnofrukost) om 55 min, åker hem till oxelösund där maggan står beredd med mat. mor o jag flyger från skavsta vid 4 och leker med syrran 3 dar. flyger 20:00 på tsidag till hongkong där Malin kanske står och väntar.
Ja Malin ringde nyss -"Du får ringa om planet är försenat, jag har ingen lust att stå på flygplatesen och vänta på dig"  känns bra att hon längtar så mycket efter mig, håll tummarna för mig; att jag nu får hem min fru och att äktenskapet håller!

k, vi är tillbaka om 6 veckor

RSS 2.0